Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Junior-EM: Brons igen

(2019-04-18 21:43)
Efter att ha varit överlägsna i kvalet vann de svenska flick-laget ett brons på junior-EM i Wien efter semifinalförlust mot Danmark. - Det skulle ha varit ett guld, även om medalj är bra, säger Nora Johansson.
 
Det svenska flicklaget defilerade till seger i lag-distansens kval på Junior-EM i Wien. Vilken valör det blir på medaljen bestäms senare ikväll. Semifinalmotståndare blir Danmark. - Vi ska göra som vi har gjort och slå slagen, säger Hanna Engberg.
 
Eftersom det svenska laget idag saknade en spelare blev det mer individuellt spel idag trots att det var lag-distansens andra dag på junior-EM i Wien. - Inte lika mycket lagspel, säger Oliver Dahlgren.
 
En av de svenska pojkarna som deltagit på Junior-EM i österrikiska Wien har blivit hemskickad från mästerskapet efter att ha brutit mot lagets gemensamma regler.
 

Junior-EM: Momentum

(2019-04-17 17:16)
På junior-EM i Wien fick det svenska pojklaget en dålig start och fortsatte på det spåret medan flickornas lag fick en bra start och tog ledningen. Känslan är banorna är viktig. - Det är en stor del av det här, säger Ellen Ekholm.
 
Den första svenska medaljen på årets junior-EM i österrikiska Wien blev ett brons till Ottilia Gunnarsson och Hanna Engberg i flickornas dubbel. Norge blev för svåra i semifinalen. - Jag är nöjd med ett brons, säger Hanna Engberg.
 
Debutanten Ottilia Gunnarsson och Hanna Engberg har säkrat Sveriges första medalj på Junior-EM i Wien när de idag tog sig till semifinal i dubbel. Klockan 17:15 möter de Norge. - Man vill ju göra det bättre än förra året, säger Hanna Engberg.
 

BITS stänger för flytt

(2019-04-16 13:24)
Onsdag 24/4 kl 12 stänger BITS för flytt
 
När Junior-EM startade i Wien idag med pojkarnas dubbel blev Sverige utan medalj. Men det var en OK start säger den rutinerade William Svensson. - Det är godkänt spel, säger han.
 

Kvalprofiler

(2019-04-15 16:34)
Damernas elitkval spelas på Allsvenskan 41 och de allsvenska herrarna spelar på Athens...
 
 
1062 av Skrufschas Jenny Karlsson, 300 av Evas Linnea Rundgren och Höglands 7040, det är en del av behållningen från elitseriesammandraget i Skövde.
 
Imorgon sätter junior-EM igång i Österrikes huvudstad Wien. För de fem debutanterna kommer det bli en helt ny upplevelse att få representera Sverige. - Det kommer vara spännande, säger Oliver Dahlgren.
 
När Nordallsvenskan skulle avgöras på söndagen så stod det mellan Vilhelmina, Umeå IK och Prana om vilket lag som skulle ta tredje kvalplatsen till elitserien, efter redan klara Bodens BS och Flash. Det blev Vilhelmina som "drog det längsta strået".
 
I damernas Elitserie visade Högland slutspelsform när de säkrade sin plats i Nyköping. Tre lag har chansen att slippa kvala - just nu är det fördel Örgryte. Det kommer att bli spännande i morgon!
 

Postadress:
Vetlanda BC - Bowling
Mikael Karlsson, Vasagatan 33
57438 Vetlanda

Kontakt:
Tel: +46761473112
E-post: mik@tele2.se

Se all info